Delikat Nemiroff: Горілка особливої м'якості
Захоплюючий смаковий досвід
Delikat Nemiroff - це особливо м'яка горілка, виготовлена з добірного зерна та найчистішої питної води. Унікальна технологія виробництва забезпечує неймовірну гладкість та округлість смаку, позбавлену будь-якої різкості.
Насолоджуйтесь чистою горілкою Delikat Nemiroff або використовуйте її як основу для ваших улюблених коктейлів.
Досконала якість
Особлива м'якість Delikat Nemiroff досягається завдяки:
-
Використання високоякісного спирту "Люкс": Цей спирт проходить кілька ступенів очищення, що гарантує його чистоту та відсутність сторонніх присмаків.
-
Подвійній фільтрації: Горілку фільтрують двічі, що робить її ще більш м'якою та прозорою.
-
Збагаченню екстрактом імбиру: Імбир додає горілці тонкий пряний аромат і легку пікантність.
Різноманітні варіанти вживання
Delikat Nemiroff чудово смакує:
-
В чистому вигляді: Насолоджуйтесь Delikat Nemiroff у чистому вигляді, охолодженою до 5-10°C.
-
З льодом: Додайте кілька кубиків льоду до келиха з горілкою, щоб отримати освіжаючий напій.
-
У коктейлях: Delikat Nemiroff - ідеальна основа для різноманітних коктейлів, від класичних "Кривавої Мері" та "Московського Мула" до більш вишуканих "Манхеттену" та "Білого Російського".
Рецепти коктейлів з Delikat Nemiroff
Кривава Мері:
- 40 мл горілки Delikat Nemiroff
- 120 мл томатного соку
- 10 мл лимонного соку
- 5 мл вустерширського соусу
- 2-3 краплі соусу Табаско
- Дрібка чорного перцю
- 1 стебло селери
Московський Мул:
- 40 мл горілки Delikat Nemiroff
- 120 мл імбирного пива
- 10 мл лимонного соку
- 1-2 кубики льоду
- 1 часточка лайму
Манхеттен:
- 50 мл горілки Delikat Nemiroff
- 25 мл вермуту Rosso
- 1 крапля Ангостури
- 1 вишня мар'яска
Білий Російський:
- 50 мл горілки Delikat Nemiroff
- 25 мл вершків
- 25 мл кавового лікеру
- Лід
Delikat Nemiroff: Gorilka osoblivoi myakosti
Zakhoplyuyuchyy smakovyy dosvid
Delikat Nemiroff - tse osoblyvo myaka gorilka, vyhotovlena z dobirnoho zerna ta naychystiyshoyi pytnoyi vody. Unikal'na tekhnolohiya vyrobnytstva zabezpechuye neymovirnu gladkist' ta okruhlist' smaku, pozbavlenu bud'-yakoyi rizkosti.
Nasolozhuytesya chystoyu goril'koyu Delikat Nemiroff abo vykorystovuyte yiyi yak osnovu dlya vaslyublenykh kokteyliv.
Doskonala akist'
Osobliva myakist' Delikat Nemiroff dosyagayetsya zavdyaky:
-
Vykorysuvannyu vysokoakysnoho spyrtu "Lyuks": Tsey spirt prokhode kіlka stupeniv ochyshchennya, shcho hrantuye yoho chystotu ta vidsutnist' storonnikh prysmakiv.
-
Podviyniy fil'tratsiyi: Gorilku fil'truyut dvichi, shcho robytye yiyi she bilsh myakoyu ta prozoroyu.
-
Zbahachennyu ekstraktom imbyru: Imbyr dodaye goriltsi tonkyy pryanyy aromat i legku pikantnist'.
Riznomanitni varianty vzhyvannya
Delikat Nemiroff chudovo smake:
-
V chystiomu vyglyadi: Nasolozhuytesya Delikat Nemiroff u chystiomu vyglyadi, okholodzhenoyu do 5-10°C.
-
Z l'odom: Dodayte kilka kubikiv l'odu do kelykha z goril'koyu, shchob otrymaty osvizhayuchyy napij.
-
U kokteylyakh: Delikat Nemiroff - ideal'na osnova dlya riznomanitnikh kokteyliv, vid klasychnykh "Kryvavoho Meri" ta "Moskovskoho Mulo" do bilsh vyshukanykh "Manhettenu" ta "Bilogo Rosiyskoho".
Retsepty kokteyliv z Delikat Nemiroff
Kryvava Meri:
- 40 ml gorilki Delikat Nemiroff
- 120 ml tomattnoho soku
- 10 ml lymonnoho soku
- 5 ml vustershyrskoho sousu
- 2-3 krapli sousu Tabasko
- Dribka chorhoho pertsyu
- 1 steblo selery
Moskovskoho Mulo:
- 40 ml gorilki Delikat Nemiroff
- 120 ml imbhyrnoho pyva
- 10 ml lymonnoho soku
- 1-2 kubiky l'odu
- 1 chastochka laymu
Manhetten:
- 50 ml gorilki Delikat Nemiroff
- 25 ml vermutu Rosso
- 1 kraplya Anhostury
- 1 vichnya mayarska
Bilyy Rosiyskyy:
- 50 ml gorilki Delikat Nemiroff
- 25 ml vershkiv
- 25 ml kavovoho likera
- Lid
0
0
0